Mrs Topjhz
MBLAQ .
Sunday, 22 January 2012 | 01:46 | 0 comments





Annyeong ~ Nak tahu tak ? Tak nak sudah. Semalam saya mimpi pasal mamat-II ensengs kat atas ni. Kpopppers mesti tahu siapa kann ? Mblaq. Ensengs kann ? Hehe. Mimpinya mcam ni; Mase tu, saya join rombongan sekolah pi keee. Tak pasti kat mana tempat tu, hehe. Then orang lain masa tu tengah makan. Saya sorang jea duduk kat tangga. Tangga tu kecik jea. Kat belakang tangga tu ada tempat khas untuk Vip's. Saya tak tahu kenapa, saya duduk jea baca buku kat situ. Buku epop tak silap, hehe. Then, saya pandang lah kat tempat Vip's tu. Takde menda pun, tapi tetiba ramai orang dtg kat tempat saya duduk tu. Saya yang tak tahu mende ni, terus je lah bace epop tu, hikhik. Pastu makin kecoh. Terus sumbat earphone dlm telinga. Tetiba rase macam ade orang duduk kat sebelah. Then mcm sunyi sepi je, tdi bising sangat. Saya pun pandang lah sekeliling. Semua org pndang saya. Then dlam hati kate "nape semua org pndang aku lain macam je nih " Pastu terus pandang tepi. Ya Allah ! Terkejut beruk kat situ weyh. Mir duduk sebelah aku ! Hepi plus terkejut gila masa tu, hehe. Pandang dia lama sangat. Ahli-II rombongan saya tdi tak sedar mende pun xD Mir pun pandang saya. Ngee, cair beb. Dia kata "Hye! " sambil mata kelip-II, kepala senget. Adushhh. Boleh sakit jantung kat situ, haha xD Saya yg masa tu terkejut, gonyoh mata. Banyak kali. Pasti ! Betul ! Mir Mblaq ada depan mata. Weeheee. Saya pun balas lah dengan gagapnyaa "Hye! " Tetiba dia tarik tangan saya pi ke ahli-II Mblaq yg lain. Saya pun ikut je lah, hehe. Pastu nampak Mblaq, lemah lutut woo. Mcam tak caya je jumpa Mblaq, kump kpop. Heee :) Diorang tanya mcam-II. Sampai je kat situ, yg mula-II tegur, Cheondoong/Thunder. Ni je kut, hikhik.

Thunder : Hye ! Annyeonghaseyo !
Lee Joon : Annyeong ~ *sambil lambai tangan*
G.O : Hye ! *kenyit mata*
Seungho : Hi ! *senyuman menggoda*


Saya pun balas lah " Hyee ! " sambil senyum, hehe. Then Mir kata " We want to ask you a few questions. Can you answer it ? " Saya pun " Ohh, okay. " Ni jea yang diorang tanya.

Mir : What Mblaq song do you like the most ?
Me : Mona Lisa.


Pastu, tak sangka wehh ! Mir bisik ssuatu ke telinga Thunder. Pastu diorg pas-II berbisik. Saya duk terpinga-pinga at situ xD At last, Mir kata " We will perform Mona Lisa for you. " Saya pun hepi sangat, saya cakap lah " Kamsahamnida ". Diorang pun perform. Ya Allah, terpukau aku kat situ, hehe. Lepas diorang siap tu, tanya lagi saya soalan.

Lee Joon : Do you enjoy our performance ?
Me : Yess, so much, thank you. *sambil tunduk*
Mblaq : You're welcome.
Seungho : Okayy. Who do you most like in Mblaq ?
Me : Err, Mir oppa. *k gedik*
Mir : Ohh, jinjja ? Omoo >< *comeyy*
Me : hehehe *sengih*
Mir : Gomawo. Want a hug ?
Me : Yess. *malu*
- Dipeluk oleh Mir-
Lee Joon : Omoo. I''m so jealous ><
Me : *ketawa* But I like all of you too :D
Lee Joon : Can I hug you too ?
Me : Sure, haha.
- Dipeluk oleh Lee Joon pulak-
Thunder : That's all for today. Wait, what's your name ?
Me : Haha. I'm Jazzmin.
G.O : We didn't even ask her name. *ketawa*
Mir : Yeahh, haha xD
Seungho : This is from us. *bagi beg cenderahati*
Me : Hehe. Gomawo :) Err, can I take some pictures with you all ?
Mblaq : Sure *serentak*
- Bergambar dengan Mblaq-

Lepas dapat gambar tu kann, *photographer tu guna kamera yg gmbar keluar terus* saya mintak Mblaq tandatangan. Bergambar dengan ahli-II Mblaq wooo ~ Bapak beshh. Pastu byebye Mblaq -.- Saya terus pi ke rombongan tadi. Kwan-II tanya, " Dapat mana beg tu ? " Saya " M.B.L.A.Q " Kwan-II semua tercengang, haha lol. Pastu saya ceritalah kat diorang from A to Z. Jeles diorg, haha xD.
K lah, sampai sini je kut. BuByeeh ;)
Just A Dream, Sweet Dream :)


Older Post


My Beloved Fellows


Loved You For A Thousand Years


The Story-teller
Heyya ! I'm Nur Jazzmin Shuhadah bt Rozhaydi.

Sweet One Three on 23rd April 99's

SMK Bukit Rangin, 1 Bestari

Nur Jazzmin

Create your badge


Be Quiet ~ Secrets between us.


Join Saya.


Blog's Editor
All Made By : Daya The Sixth !